Medlemsskap

Varmt Välkommen att bli medlem i

Svenska Kockars Förening

Detta ingår i ditt medlemskap:

• Medlemserbjudande från JOBI Footright 10 % på sortimentet
  • Medlemserbjudande från SLIPBREV
  • Medlemserbjudanden från Löfbergs och Outofoffice på kaffe och kaffemaskiner
  • Rabatterat pris på kockrock från Segers.
  • Tidningarna RS (Restaurang & Storkök) och FF (Fast Food) hemskickade i brevlådan
  • Tillgång till ett stort nationellt och internationellt nätverk, eftersom vi representerar Sverige i Världsfederationen WACS och i den Nordiska Köksföreningen NKF för kockar.
  • Du får möjlighet att tävla individuellt eller i lag, på skolnivå upp till regional- och landslagsnivå.
  • Du har möjlighet att utbilda dig till nationell- och internationell domare inom matlagningstävlingar.
  • Du kan tillhöra ett distrikt, där det b.la ordnas aktiviteter, resor och kurser för medlemmar.
  • Du lär känna branschkollegor på din ort

Betala in 450 kr idag på:

Bg 113-4154

Fyll i förnamn och efternamn, adress och bokstaven till distriktet du vill tillhöra (se nedan)

A – SKF Riks, CB – SKF Gävleborg Dalarna, D- SKF Jämtland (vilande), E – SKF Mälardalen, F – SKF Norrbotten (vilande), G – Norrlands Kockar (vilande), H – SKF Skåne, I – SKF Småland, JK – SKF Stockholm Uppland, L – SKF Värmland, M – SKF Väst, N – SKF Åland (vilande), O – SKF Cajsa Warg Örebro, P – SKF Östergötland.

IMG_4431 - version 2

No products found which match your selection.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: