Scroll Top

Föreläsningar med YCC och Umeå Universitet

Umeu_kvadrat_jpg

Vi fortsätter att inspirera och utbilda! I oktober bjuder vi in till två spännande digitala föreläsningar med Hanna Lövgren från Umeå Universitet!

14 oktober klockan 15:00 – Sensorik: Utforska grunderna i sensorik
Utforska grunderna i sensorik och lär dig hur våra sinnen samverkar för att forma smakupplevelser. Vi går igenom de fem grundsmakerna – sött, surt, salt, beskt och umami – och hur lukt och smak skapar komplexa intryck.

23 oktober klockan 15:00 – Måltidskomposition: Att skapa en gastronomisk helhet
Upptäck måltidsplanering som både kreativt och strategiskt verktyg. Vi fördjupar oss i hur smak, textur, rytm och presentation tillsammans bygger oförglömliga matupplevelser.

Föreläsningarna hålls digitalt.
Kostnadsfritt för YCC-medlemmar, vuxenstuderande, SKF-medlemmar och medlemsskolor.
Anmäl dig själv – eller hela klassen tillsammans!

Anmälan görs till nicole.gripenberg@svenskakockarsforening.se , därefter får du bekräftelse och länk via mail.

Varmt välkomna till två lärorika och inspirerande tillfällen! 

Föreläsningarna anordnas som ett samarbete mellan Umeå Universitet, Svenska Kockars förening och Young Chefs Club Sweden.

Är du inte medlem ännu? Besök: www.svenskakockarsforening.se/bli-medlem

#vispridersvenskgastronomi