Svenska Kockars Förening Mälardalen
Föreningens syfte är att stärka matlagningen och de mat älskande människorna som finns runt Mälardalen.
Möt styrelsen i Distrikt Mälardalen
![](https://www.svenskakockarsforening.se/wp-content/uploads/2024/01/Malardalen_2023_1.jpg)
![](https://www.svenskakockarsforening.se/wp-content/uploads/2024/01/Marcus_X.jpg)
Marcus Hallgren
Ordförande, Boardmember Swedish Chefs Association, Chairman Education Committee in Worldchefs, Senior Team Member Global Development Team Young Chefs in Worldchefs, Boardmember Nordic Chefs Association
Arbetsplats
Principal/Rektor på Tranellska gymnasiet, Västerås
Favoritkök
Stort fan av det sydfranska köket och dess viner Provence-Alpes-Côte d’Azur.
Sol, salta stränder, en sval bris, kullerstensgata och sorlet av människor, sen lite skaldjur och ett fylligt Rosévin, kan livet avnjutas bättre, möjligtvis med franska bubblor också.
![](https://www.svenskakockarsforening.se/wp-content/uploads/2024/01/Erik-1-683x1024.jpg)
Erik Lind
Vice ordförande
Arbetsplats
Lärare på Tranellska Gymnasiet
Favoritverktyg
Microplane är ett bra verktyg
Favoritmaträtt
En frisk ceviche vid medelhavet med en sprudlande dryck
![](https://www.svenskakockarsforening.se/wp-content/uploads/2024/01/Tomas_X-683x1024.jpg)
Tomas Bardevik
Ledamot Marknadsföring
Arbetsplats
Lärare på Tranellska Gymnasiet
Favoritverktyg
Vacmaskinenen är fantastisk
Favoritmaträtt
Biff tartar är aldrig fel på en varm uteservering med en kall dryck.
![](https://www.svenskakockarsforening.se/wp-content/uploads/2024/01/Malin_X.jpg)
Malin Kockum
Ledamot och SoMe-ansvarig
Arbetsplats
Lärare på Tranellska Gymnasiet, programledare/lärare IMY inriktning hotell & turism, restaurang & livsmedel
Favoritverktyg
Servettbeklädd tallrik, matsal
![](https://www.svenskakockarsforening.se/wp-content/uploads/2024/01/Lars-Ove-1.jpg)
Edward ”Eddie” Carlsson
Medlemsansvarig
Arbetsplats
Restauranglärare och förste lärare på Tranellska gymnasiet
Favoritverktyg
Kockkniven
Favoritmaträtt
Allt med fisk, Västkusten, solnedgång färska skaldjur, något gött att dricka.
![](https://www.svenskakockarsforening.se/wp-content/uploads/2024/01/Emilia-1-683x1024.jpg)
Emilia Norling
Young chef ambassadör, sekreterare i Young Chef Club i riksstyrelsen för SKF samt sekreterare i Nordic Young Chef Club.
Arbetsplats
Loka Brunn och studerar tredje året som kulinarisk kock- och måltidskreatör på Restaurang- och hotellhögskolan i Grythyttan
Favoritverktyg
Sous-Vide
Favoritmaträtt
Sushi
![](https://www.svenskakockarsforening.se/wp-content/uploads/2024/01/Dennis_X-683x1024.jpg)
Dennis Slipare
Sekreterare
Arbetsplats
Köksmästare på Wärdshuset Dickens’
Favoritmaträtt
Allt med rimmat sidfläsk.
![](https://www.svenskakockarsforening.se/wp-content/uploads/2024/01/Monica_X.jpg)
Monica Björkman
Lekmannarevisor
Arbetsplats
Instruktör kök, butik och servering på Tranellska gymnasiet.
Favoritmaträtt
Vällagad husmanskost
Favoritplats
Bästa platsen är med gästen
Följ Distrikt Mälardalen på Facebook
![](https://www.svenskakockarsforening.se/wp-content/uploads/2023/09/Pressvisning_2022-11_021.jpg)
Senaste nyheter
Här kan du läsa mer om vad som händer inom Distrikt Mälardalen
Culinary Olympics, nu är det nära!
Vi ser fram emot att följa våra lag som tävlar i Culinary Olympics. Landslaget, Juniorlandslaget och Skåne Kulinar representerar Sverige…