
Välkomen på kondiskurs med
Malin Lönneberg och Johanna Rampitsch
från Svenska Kocklandslaget.
Boka in torsdagen den 23 januari klockan
17:00 till 19:00 (digital utbildning).
Vi kommer under en kort men informativ kurs prata om deras väg som konditor,
hur det är att tävla inom pastry i landslaget samt prata om olika tips, tricks och
användbar kunskap om pastry.
Kursens inehåll:
Bröd, bullar, deg & vetemjöl.
Spritsteknik & tyllar.
Maränger och deras olika användningsområden.
Tallrikdessert. Hur får man den att gå från ok till wow?
Vad ska man tänka på när man skapar en dessert?
Q & A.
Kursen är för dig som går på en skola som är medlem i Svenska Kockars Förening
eller är medlem i YCC (Svenska Kockars Förening’s Young Chefs Club).
Har ni frågor om utbildningen, kontakta Nicole på mail:
nicole.gripenberg@svenskakockarsforening.se
Anslut till utbildningen genom att kopiera länken:
https://meet.google.com/aso-rius-jbq
Om du vill gå med via telefon istället ringer du (SE) +46 8 505 446 62
och anger den här pinkoden: 353 089 269#
Välkomna!
Är ni inte medlemmar ännu?
www.svenskakockarsforening.se för mer information.