Scroll Top

Kondiskurs för YCC

inbjudan_kondiskurs_förslag_02_JPG

Välkomen på kondiskurs med

Malin Lönneberg och Johanna Rampitsch 

från Svenska Kocklandslaget.

 

Boka in torsdagen den 23 januari klockan

17:00 till 19:00 (digital utbildning).

 

Vi kommer under en kort men informativ kurs prata om deras väg som konditor, 

hur det är att tävla inom pastry i landslaget samt prata om olika tips, tricks och 

användbar kunskap om pastry. 

 

Kursens inehåll: 

Bröd, bullar, deg & vetemjöl.

Spritsteknik & tyllar.

Maränger och deras olika användningsområden.

Tallrikdessert. Hur får man den att gå från ok till wow? 

Vad ska man tänka på när man skapar en dessert? 

Q & A.

 

Kursen är för dig som går på en skola som är medlem i Svenska Kockars Förening 

eller är medlem i YCC (Svenska Kockars Förening’s Young Chefs Club).

 

Har ni frågor om utbildningen, kontakta Nicole på mail:

nicole.gripenberg@svenskakockarsforening.se

 

Anslut till utbildningen genom att kopiera länken: 

https://meet.google.com/aso-rius-jbq

Om du vill gå med via telefon istället ringer du (SE) +46 8 505 446 62 

och anger den här pinkoden: 353 089 269#

Välkomna!

 

Är ni inte medlemmar ännu? 

www.svenskakockarsforening.se för mer information.